Fem viktiga anledningar att rösta på Direktdemokraterna

Med en knapp vecka kvar till val är det dags att börja bestämma sig. Vilket parti är rätt för mig och vad ska jag välja? Vad tycker partierna egentligen och ska man våga rösta på ett mindre parti? Den frågan kan bara du svara på. Men vi vet vad vi tycker är bäst för Sverige och EU – och det är att du får komma till tals. Något vi känner att du inte riktigt får göra idag. Men Direktdemokraterna har en lösning.

Ibland kan den politiska djungeln kännas snårig. Vad tycker politikerna och hur skiljer partierna sig åt? Ingenting kan det tyckas. Åtminstone inte mycket, och skillnaden är inte vidare tydligt. Kanske har de än en gång ändrat åsikt. Precis som de gjorde för sex månader sedan. Varför vände de kappan efter vinden den här gången? Finns det något parti som passar just mig? Ja. Så här kan det ibland kännas.

För att underlätta ditt val inför EU-valet redogör vi nedan för fem bra anledningar att rösta på Direktdemokraterna.

1. För att inget parti riktigt passar dig

Hos Direktdemokraterna får du rösta precis som du vill, i vilka frågor du vill. Vi är inte ideologiskt bundna och vi paketerar inte heller en grupp åsikter där du som väljare tvinga välja allt eller inget. Direktdemokraterna tvingar dig inte att göra avkall på något. Istället kan du rösta precis som du tycker. I alla frågor.

2. För att du vill engagera dig mer (eller mindre!)

Direktdemokraternas modell, där du tillåts rösta mellan valen om du vill, möjliggör för dig att öka ditt politiska engagemang i sakfrågor du tycker är viktiga. På samma sätt möjliggör Direktdemokraternas modell för dig att minska ditt politiska engagemang. Du kan alltså anstränga dig mindre om önskar, men ändå komma till tals i de frågor du bryr dig om – utan att du behöver tänka på det.

3. För att du vill förändra politiken

Du kanske inte bara känner dig missnöjd med befintliga partier. Du tycker kanske att hela den representativa demokratin inte fungerar så bra som den skulle kunna göra. Känner du så är Direktdemokraterna partiet för dig.

4. För att dagens demokratiska system är omodernt

Den representativa demokratin har helt klart sina fördelar. Men också uppenbara nackdelar. I och med Sverige som land utvecklas behöver även vår demokrati göra det. Det är dags att röra sig ifrån det gamla mot någonting nytt och bättre.

5. För att direktdemokrati är framtiden

I en tid då gräsrotsrörelser växer sig starkare är det naturligt att samma fenomen även slår igenom i det politiska landskapet. Direktdemokrati är framtiden och Direktdemokraterna är fast beslutna att ta Sverige dit. Av det svenska folket, för det svenska folket och tillsammans med det svenska folket. Tillsammans skapar vi en mer demokratisk framtid för Sverige.

Det var fem goda skäl att rösta på Direktdemokraterna. Är du nyfiken på Direktdemokraternas politiska modell? Läs mer om hur Direktdemokraterna fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*